13.05.2021

Muratpaşa Camiinde Bayram Namazı Coşkusu

Ramazan bayram namazı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak vatandaşların katılımıyla kılındı.

Muratpaşa Camii olmak üzere il genelindeki diğer camilerde seccadesini alan vatandaşlar namaza koştu.

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, bayram namazından önce Muratpaşa Camii’inde, cami içi ve avlusunu sosyal mesafe eşliğinde dolduran cemaate ve merkezi vaaz sisteminden bütün Antalya Camilerini dolduran binlerce cemaate seslenerek Ramazan Bayramının anlam ve önemini belirten vaaz verdi.

İl Müftüsü YALÇINKAYA vaazında, bayramlarda birlik ve beraberlik duygularının arttığını söyledi.

Ayrıca Mescid-i Aksa ve Filistinli müslümanlara yönelik saldırılarının son bulması içinde dua eden Müftü YALÇINKAYA, Ramazan bayramının sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Vaazın ardından salgın tedbirleri kapsamında bayram namazı kılındı.