01.05.2021

Müftü YALÇINKAYA, gençlerle çevrim içi programda buluştu.

Cami-Gençlik El Ele projesi kapsamında çevrim içi “Gençlik Kariyer Buluşması” programı düzenlendi.

Mustafa Koç Camii İmam Hatibi Mehmet ERDEM’in koordinesinde ve moderatörlüğünde düzenlenen buluşmaya İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. İbrahim ÇETİN, Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU ve cami gençliği katıldı.

Program, Ehad Kur’an Kursu Öğrencisi Ahmet ŞEN’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Uyaroğlu Kur'an Kursu Öğrencisi Hafız Muhammed ŞEN’in okunan aşrı şerifin mealini vermesi ile başladı.

Buluşmada İl Müftümüz YALÇINKAYA yaşamından kısa kısa kesitlerden örnek vererek, azim ve gayretli çalışmanın insana bütün yolları açacağı dile getirdi.

Konuşmasına devam eden Müftü YALÇINKAYA, Kur’an’ın ön gördüğü gençlik modelinin nasıl olması gerektiğini vurgulayarak, gençlere tavsiyelerde bulundu.

İl Müftümüz YALÇINKAYA, ayrıca kariyer buluşmasının düzenlenmesinde emeği geçen İmam Hatip ERDEM’e özellikle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Program Kepez İlçe Müftüsü ARCAKLIOĞLU’nun yaptığı duanın akabinde sona erdi.