21.04.2021

Kurum Amirlerinden İl Müftümüz YALÇINKAYA’ya hayırlı olsun ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER, İller Bankası Müdürü Fuat KOÇAL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz GÜRHAN, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik ALTINAY, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer ERSOY, İŞKUR İl Müdürü Veli TEKKANAT, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Hüseyin KURTAY, BATEM Müdürü Dr.Abdullah ÜNLÜ, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat DENİZ, Ticaret İl Müdürü Halil ÖZŞAHAN, Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Dr. Mehmet Latif GÜLTEKİN ve Emekli İl Müftüsü Osman ARTAN, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’yı makamında ziyaret etti.

Kurum Amirleri, ziyarette İl Müftümüz YALÇINKAYA’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek iyi dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü YALÇINKAYA, konuklarına teşekkür etti.