08.03.2021

‘1 Bot 1 Mont’ Kampanyası Kapsamında Toplanan Giysiler Yürekleri Isıttı

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi ve Antalya İl Müftülüğü organizesinde ‘Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun’ temasıyla ‘1 Bot 1 Mont’ kampanyası kapsamında toplanan bot, mont gibi kışlık kıyafetler Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

Dağıtım sırasında çocukların gözlerinde beliren sevinç pırıltıları yürekleri ısıttı.

Dağıtım sonrası konuyla ilgili açıklamada bulunan Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş; ‘Kardeş Şehir İlmek İlmek İyilik Projesi’ kapsamında Antalya il Müftülüğünden ilimize gönderilen kışlık çocuk kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Bu Yardım organizasyonunda emeği geçenlere, bu güzel hizmette görev alan bütün gönüllülere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kampanya kapsamında 511 adet bot, 471 adet mont, 17 adet kot pantolon, 20 adet kazak ve 13 adet erkek çocuk gömleği İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek’in ettiği dualarla Kars’a gönderilmişti.