04.03.2021

Akdeniz Bölgesi Hafızlık Bölgesi Yarışması Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilen  “Hafızlık Bölge Yarışması”nın Akdeniz Bölgesi seçmesi İl Müftülüğümüz organizesinde gerçekleştirildi.

Antalya H. Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Kemal Önder’in başkanlığını yaptığı yarışma sınavının komisyonun üyeleri Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu ve İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Basri Okan’dan oluştu.

Antalya, Burdur, Isparta, Osmaniye, Adana, Karaman, Kahramanmaraş ve Hatay illerinin il birincilerinin katıldığı yarışmanın birincileri erkek öğrencilerde Mersin İli Tarsus İlçesi Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğrencisi Nur Muhammet Görken olurken Kız öğrencilerde ise Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Şerife Yaşar Gölcü Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Büşra Sak oldu.