27.01.2021

Antalya Eğitime Destek Platformu Ocak Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Antalya Eğitime Destek Platformu  Ocak Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi.

Antalya Eğitime Destek Platformu Ocak ayı toplantısı telekonferans sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, Antalya İl Müftüsü ve Antalya Eğitime Destek Platformu Başkanı Osman Artan, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz GÜRHAN, İl Müftü Yardımcıları Osman Demirel ve Mustafa Şimşek, 19 İlçe Müftüsü, 19 İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve 19 Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri katıldılar.

Toplantıya konuk olarak katılan Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, eğitime dair tavsiyelerini belirttikten sonra toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Toplantıda eğitim-öğretim faaliyetleri, projeler ve platform çalışmaları ile  ilgili  bilgilendirmeler yapan  İl Müftüsü ve Eğitime Destek Platformu İl Başkanı Osman Artan, “"Her alanda kendini geliştiren, ilme, bilime, fene merak duyan gençlerimiz, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak, ülkemizin yarınlarında en müstesna yerlerde olacaktır." Dedi.

İl Müftüsü ve Platform İl Başkanı Artan toplantıda ayrıca, Türkiye Diyanet Vakfı yurt içi ve yurt dışı çalışmaları hakkında bilgi vererek vakfın eğitime verdiği desteği dile getirdi.