26.01.2021

İl Müftümüz Kaş İlçe Müftülüğü Personel Toplantısına katıldı

İl Müftümüz Kaş İlçe Müftülüğü Personel Toplantısına katıldı.

İl Müftümüz Osman Artan, veda ziyaretleri kapsamında Kaş İlçe Müftülüğünce düzenlenen  toplantıda personelle buluştu.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralı eşliğinde  gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu gerçekleştirdi.

Müftü Topaloğlu yaptığı konuşmada, “Şahsım ve İlçe Müftülüğümüz adına ilimizde yapmış olduğunuz değerli hizmetlerden, kurumun hem donanım hem etkin hizmet açısından bu noktalara gelmesindeki katkılarınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyorum. Emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

İl Müftümüz Osman Artan  ise  Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yaklaşık olarak 46 yıllık görev hayatında gerçekleştirdiği hizmetlerini ve bu süre içerisinde edinmiş olduğu tecrübelerini personelle paylaşarak “Bedenen ayrılıyorum ama gönlüm hep çalışma arkadaşlarımla, Başkanlığımızladır. Eğitime Destek Platformu il başkanlığını yürütecek olmam nedeniyle çalışmaya devam edeceğim.” Dedi

Müftü Artan, tüm personelden helallik istedi.

Toplantı İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'nun Müftü Artan'a hediye ve plaket takdimi ile sona erdi.