20.01.2021

İl Müftümüz Konyaaltı  İlçe Müftülüğü Personel Toplantısında

İl Müftümüz Osman Artan, veda ziyaretleri kapsamında Konyaaltı İlçe Müftülüğü personel toplantısına katıldı.

Sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu gerçekleştirdi.

Ardından personelle hasbihal eden İl Müftümüz Artan  ise 46 yıllık görev hayatında gerçekleştirdiği hizmetlerini ve bu süre içerisinde edinmiş olduğu tecrübelerini personelle paylaşarak, şerefle yürüttüğü resmi görevini emeklilikle noktalamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti..

Müftü Artan, "Bedenen ayrılıyorum ama gönlüm hep çalışma arkadaşlarımla, Başkanlığımızla beraberdir. Diyanet camiasına ve uzun yıllar birlikte çalıştığım çok değerli çalışma arkadaşlarıma, din görevlilerimize bundan sonraki hizmetlerinde üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı toplantı, hediye takdimi ile sona erdi.