20.01.2021

2021 Yılının İlk İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2021 yılının ilk İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüzün başkanlığında gerçekleşti.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek ve 19 ilçe müftüsü katıldı.

Yapılan toplantıda, Pandemi döneminde camilerin durumu , dijital ortamda yapılan vaaz ve irşat faaliyetleri , pandemi sürecinde aile eğitimleri, D.İ.B Uluslararası Hac Sempozyumu ve diğer konular görüşüldü.

Ayrıca toplantıda İl Müftümüzün önümüzdeki ay emekliliğe ayrılacak olması nedeniyle hazırlanan , İl Müftümüzün ilimizdeki faaliyetleri içeren slaytın izlenmesi anında duygulu anlar yaşandı.

İl Müftümüz Artan, “46 yıla yakın mensubu olmakla gurur duyduğum Diyanet İşleri Başkanlığı  çatısı altında almış olduğum görev süresince beraber görev yaptığım tüm kardeşlerime teşekkür ederim.”dedi.

Sorun ve sıkıntıları da masaya yatırılarak  görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sona erdi.