25.11.2020

Elmalı İlçe Müftülüğü Gençlik ve Bağımlılık Koordinatörlerinden İl Müftülüğümüze Ziyaret

Elmalı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Tekke Mahallesi İmam Hatibi Murat Ertürk ile Bağımlılık Koordinatörü Akçaeniş Mahallesi İmam Hatibi Murat Karakaya İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

İl Müftülüğümüzü ziyarette Müftü Yardımcımız Osman Demirel’i ile görüşen koordinatörler Murat Ertürk ve Murat Karakaya ilçede gerçekleştirdikleri gençlik çalışmaları ile bağımlılara yönelik faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Ayrıca İlçenin şirin mahallerinden olan Tekke ve Akçaeniş’te görev yapan din görevlilerimiz her zaman mahalle halkının yanlarında olduklarını, onların iyi günlerinde sevinçlerine ortak olduklarını, kötü günlerinde ise dertleriyle dertlerini ifade ettiler.