Antalya Müftülüğü

18.11.2020

Kur'an Kursu Öğreticilerine Yönelik Telekonferans Seminer

Kur'an Kurslarında görev yapan kurs öğreticilerine yönelik telekonferans sistemiyle online seminer düzenlendi.

Alanının uzmanlarının konuk olduğu seminerde İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Melek Alçın, Mustafa Şimşek, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik, Eğitim Uzmanı Orhan Akkoç ve ilçelerde görev yapan  Kur’an Kursu Öğreticileri katıldılar.

Program İl Müftümüz Osman Artan’ın selamlama konuşması ile başladı. Müftü Artan yaptığı konuşmada seminerin hayırlı olmasını dileyerek seminerin önemini vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından seminere katılım gösteren Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, “Pandemi Sürecinde Kur’an Kurslarında Eğitim Hizmetlerinde Alınacak Tedbirler” konusunda, Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, “Yetişkin Dönemi Din Eğitimi” konusunda, DİB Başkanlık Müşaviri Ömer AYDIN, “Aile İçi İletişim” konusunda, Psikolog Esra UĞURLU, “Coronavirüs Pandemisi Sırasında Ruh Sağlığı ve Baş Etme Yolları” konusunda, Kur’an Kursu Öğreticisi Aysel Uygun, “Tdv Kadın Kolları Komisyonu Faaliyetleri” konusunda sunumlarını gerçekleştirdi.