21.10.2020

Şube Müdürleri İle Tanışma ve  Değerlendirme Toplantısı

İl Müftülüğü ve ilçelerde müftülüklerinde görev yapan şube müdürleri ile İl Müftülüğü Toplantı Salonunda değerlendirme ve tanışma toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Osman Artan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, Personel Şube Müdürü Ruhi Tekeli, İdari Ve Mali İşler Şube Müdürü Mücahit Yıldız, Din Hizmetleri Ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik ile ilçelerde görev yapan şube müdürleri katıldılar.

Toplantıda ilçelerde Şube Müdürlüğü kadrosuna naklen tayin olan yeni müdürlere hayırlı olsun dileklerini ileten İl Müftümüz Osman Artan gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı dilek ve temennilerin akabinde sona erdi.