21.10.2020

Murakıplarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Antalya İl ve İlçelerinde görev yapan Murakıplarla Müftülük toplantı salonunda İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Osman Artan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, Personel Şube Müdürü Ruhi Tekeli ile İl ve İlçelerde görev yapan murakıplar katıldılar.

Toplantıda Covid-19 sürecinde Camilerde ve Kur’an Kurslarında dikkat edilmesi gereken hususlar özellikle sosyal mesafeye dikkat edilmesi, maske ve seccade kullanılması konusunda gerekli hassasiyetlerin gösterilmesi ile ilgili talimatlara uyulması gerektiği belirtildi.

Ayrıca toplantıda İl Müftümüz ve Müftü Yardımcılarımızın konuşmalarının ardından toplantıya katılan murakıpların öneri ve talepleri dinlendi.

Toplantı İl Müftümüz Artan’ın tavsiye ve değerlendirmeleriyle sona erdi.