19.10.2020

Din Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Kepez Müftülüğü Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi

Din hizmetleri değerlendirme toplantısı Kepez Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Melek Alçın, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve Koordinatörler katıldılar.

Toplantıda katılımcılara hitap eden İl Müftümüz Artan, pandemi döneminde sahada yapılan çalışmalarda dikkatli olması gerektiği hususlarını dile getirdi.

Ayrıca sosyal medya derslerine ağırlık verilmesi gerektiğini vurgulayan toplantıda, yaklaşmakta olan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin istişaresi yapıldı.

Toplantı, İl Müftümüz Osman Artan'ın katılımcılara teşekkürü ile sona erdi.