05.08.2020

Vali Yazıcı’dan İl Müftülüğümüze Ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğümüzü Ziyaret etti.

Vali Yazıcı’yı Müftülük ziyaretinde, İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın ile kurum personeli karşıladı.

Ziyarette İl Müftümüz Artan’dan İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, merkez ve ilçelerine ait kadro ve personel durumu, eğitim hizmetleri, din hizmetleri, hac ve umre hizmetleri hakkında bilgiler alan Vali Yazıcı, yapılan hizmetlerde personelde verimliliğin artırılmasına yönelik hizmet içi eğitim kurslarının, 4-6 yaş grubu yavrularımıza din eğitimi ile gençliğe yönelik hizmetlerin önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret sonunda Vali Yazıcı, birimleri ziyaret ederek tüm görevlilere başarılar diledi.