10.07.2020

Kadın Kolları Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Kadın Kolları Komisyonu 08.07.2020 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TDV Kültür Merkezi binasında bulunan Kadın Kolları Temsilciliği bürosunda İl Müftüsü ve TDV Antalya Şube Başkanı Osman Artan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Aile ve Kadın Kolları Çalışmalarından Sorumlu İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, Şube Kadın Kolu Sorumlusu Şeyma Uygun ve Kadın Kolları Komisyonu Üyeleri katıldılar.

Yapılan toplantıda Kadın Kolları Komisyonunca yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yapılması planlan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müftüsü ve aynı zamanda TDV Antalya Şube Başkanı Artan; yeni kurulan Kadın Kolları Komisyonunun önemine değinerek yapılan ve yapılacak faaliyetlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.