06.03.2020

İlimiz Müftülüğünde görev yapan personelimizin eşlerine yönelik seminer düzenlendi.

İlimiz Müftülüğünde görev yapan personelimizin eşlerine yönelik  Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminere İl Müftümüz Osman Artan’ın eşi Hikmet Artan , İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN,  İl Müftülüğü Uzman Vaizi Dr. Saliha Türcan ve personel eşleri katıldılar.

Programda Uzman Vaiz Dr. Saliha Türcan tarafından "Kadının Saygınlığı" konulu sunumu gerçekleştirdi.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcımız ALÇIN, katılımcılara “Hoş geldiniz” dedi.

Program İdlip Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasının İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın tarafından yapılmasının mukabilinde sona erdi.