22.07.2019

Süleymaniye ve Hacı Hüseyin Alanyalı Camii Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kepez İlçe Müftülüğüne bağlı Süleymaniye ve Hacı Hüzeyin Alanyalı Camii Yaz Kur’an Kurslarında  program düzenlendi. Düzenlenen programa İl Müftü yardımcımız Melek ALÇIN, Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, Camii Görevlileri ve Yaz Kur’an Kursunda eğitim görev öğrenciler  katıldı.Yapılan programda  Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU yaptığı açılış konuşmasında davetlilere "Hoşgeldiniz" diyerek kurs hakkında bilgiler verdi.Akabinde İl müftü yardımcımız Melek ALÇIN, konuşma yaparak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün önemi, Dinde vatan sevgisi ve savunmasının yeri ile şehitlik mertebesinin önemi hakkında bilgi verdi. Program Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin sergilemiş olduğu etkinliklerle son buldu.