11.07.2019

Korkuteli İlçesi Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi İnşaatı İçin Kermes Açılışı Yapıldı

Korkuteli İlçe Müftülüğü ’ne bağlı yapımı devam etmekte olan Şehzade Korkut Yatılı Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatı için Korkuteli şehitlik meydanında kermes açılışı yapıldı.

10.07.2019 Çarşamba gerçekleşen açılışa İl Müftümüz Osman ARTAN, Korkuteli İlçe Müftüsü Selim YAZICI, İl Müftülüğü Dini Musiki Korosu, Korkuteli ilçesinde görev yapan din görevlileri ve Korkuteli halkı katıldı.

Korkuteli İlçe Müftüsü Selim YAZICI’nın açılış konuşmasın ile başlayan açılış programı İl Müftümüz Osman ARTAN’ın selamlama konuşması ile devam etti.

İl Müftüsü ARTAN “camilerimiz Kuran Kurslarımızı inşa eden siz değerli kardeşlerimizsiniz. Bizler bu kermeslerle sizlere aracı oluyoruz. Kermesimiz katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi. Konuşma bitiminde İl Müftümüz Osman ARTAN ’ın dua yaptı ve kurdale kesiminin ardından kermesimizin açılışı gerçekleşti.

Daha sonra İl Müftülüğü Dini Musiki Korosu tarafından Dini Musiki konseri verildi.