15.03.2019

Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftümüze Ziyaret

Cami Okul Elele Projesi kapsamında Kepez Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile okul Müdürü Yavuz BAYBURTLU, Mustafa KOÇ Camii İmam Hatibi Mehmet ERDEM’in koordinesinde İl Müftümüz Osman ARTAN’ı ziyaret ettiler.

Kepez Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini makam odasında misafir eden İl Müftümüz Osman ARTAN öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Kepez Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz BAYBURTLU’da okul hakkında İl Müftümüze bilgi verdi.

Mustafa KOÇ Camii İmam Hatibi Mehmet ERDEM Okul Cami Projesi kapsamında Mustafa Koç Camiinde yapılan faaliyetleri anlattı ve 23.03.2019 Cumartesi günü Mustafa Koç camiinde Kepez Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu ile ortaklaşa yapılması planlanan Çanakkale Şehitlerini Anma Sabah Namazı Programına İl Müftümüz Osman ARTAN'ı davet etti.