13.03.2019

Personel Eşlerine İsraf ve Sıfır Atık Semineri Verdik

Antalya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda 13.03.2019 tarihinde personel eşlerine İsraf ve Sıfır Atık Semineri düzenlendi. Düzenlenen Programa İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, İl Müftümüz Osman Artanın eşi Hikmet ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımızın Eşleri, bayan vaizler ve her kademede görev yapan erkek personelimizin eşleri katıldılar. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın İsraf ve Sıfır Atık konusunda bir konuşma yaptı. Müftülüğümüzün kadınlara yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN’ın konuşmasından sonra İl Müftülüğü Vaizi Melek ERDEM dinimizde kardeşlik ve kardeşliğin önemi hakkında konuşma yaptı.  Yapılan duanın akabinde program dilek ve temennilerle sona erdi.