12.01.2019

Personelimize Zararlı İnanç Akımları Konulu Seminer Verdik

Diyanet İşleri Başkanlığımız toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir din hizmeti sunmayı amaçlamakta ve bu kapsamda özellikle gençlerimize yönelik çalışmalar, projeler vb. faaliyetler yapmaktadır.

Bu bağlamda ilimiz genelinde yürütülen gençlik faaliyetlerini, gençlerin sorumluluk sahibi olması, gönüllerin sevgi, şefkat ve merhamet hisleri ile yoğrulması için inanç ve ibadetin ruhlarını teskin edecek olumlu etkileri artırmak ve geliştirmek üzere alanda çalışan ilimiz merkez ve ilçelerimizde koordine etmek üzere görevlendirilen gençlik koordinatörleri, Kredi Yurtlar Kurumu manevi destek personeli, cami rehberleri, hastane manevi danışmanları, vaizler ile ilçe müftülülerimizin katılımlarıyla “Ortadoğu’da Terör/Radikalizm” ve “Ateizm, Deizm, Agnostizm Gibi Zararlı İnanç Akımları” konularında 10 Ocak 2018 Perşembe günü saat 10:00 - 17:00 arasında Kepez İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Prof. Dr. Adnan Bülent BALOĞU’nun konuşmacı olarak katıldığı seminere İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yanısıra İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK (aynı zamanda Kepez İlçe Müftü Vekili), Melek ALÇIN katıldılar.