09.01.2019

Geleceğimizin Teminatı Miniklerimiz Bizleri Yine Gururlandırdı

6 Sınıf 4-6 yaş, 3 Sınıf yetişkin olmak üzere toplam 9 sınıfı olan Kepez İlçe Müftülüğümüz bünyesinde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Turgut Reis Kur’an Kursumuza  09.01.2019 tarihinde İl Müftümüz Osman Artan, Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa ŞİMŞEK ve Melek Alçın ile birlikte ziyarette bulundular.

Müftülerimizin ziyaretinde Turgutreis Kur’an Kursumuzun 4-6 yaş sınıflarında öğrenim gören koca yürekli miniklerimiz müftülerimizi ve büyüklerini gururlandıran bir olaya imza attılar. Turgut Reis Kur’an Kursu 4-6 Yaş Minik öğrencileri Türkiye Diyanet Vakfının “Yemene Sessiz Kalma” kampanyasına sessiz kalmayarak 2 milyon çocuğun beslenme yetersizliği ve sağlık sorunları nedeniyle ölüm tehlikesi altında bulunan Yemen’e harçlıklarından biriktirerek kampanyaya destek oldular. Harçlıklarından topladıkları bağışları zor şartlarda hayatta kalma mücadelesi veren Yemenli kardeşlerine ulaştırılması için müftülerimize teslim ettiler.

İl Müftümüz Osman ARTAN minik öğrencilerimizin boylarından büyük bu davranışlarından ötürü çok duygulandığını, guru duyduğunu ve böyle yavrularımızın yetişmesinde pay sahibi olan öğreticilerimizi ve bu yavrularımız yetiştiren anne babalarını tebrik ediyorum. Görüyorum ki geleceğimizin teminatı yavrularımız tam donanımlı bir şekilde yetişiyorlar. İnşallah gözümüz arkada kalmayacak dedi.  İl müftümüz ve beraberinde bulunan Müftü yardımcılarımız son olarak Turgut Reis Kur’an Kursu yetişkin sınıflarını da ziyaret ederek, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinlediler.