18.12.2018

EZANI GÜZEL OKUMA EĞİTİMİNE DEVAM

Antalya il Müftülüğü bünyesinde 2014 yılından bu yana her yıl devam eden Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim kurslarının 17. Dönem Kursiyerlerine Katılım belgeleri verildi. 2018 yılı başında yapılan seçmelerde başarılı olan Merkez ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam Hatip ve  Müezzin Kayyımların katıldığı Ezanı Güzel Okuma Kursunun 17. Dönemi 26 Kasım 2018 başlayan kurs, 20 Aralık 2018 tarihinde sona erecek. Kursiyerler belgelerini düzenlenen programla İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız, Osman DEMİREL, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ ve Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ’tan aldılar.

Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN yaptığı açıklamada bu kurslar görevlilerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. 1 er ay halinde düzenlenen kurslarımızın görevlilerimiz tarafından süresinin uzatılması  talebi bizlere yoğun şekilde gelmektedir. İnşallah bütün görevlilerimizi bu ve benzeri kurslara almaya İl Müftülüğü olarak gayret etmekteyiz dedi.