04.12.2018

Engel Tanımayanlar Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi

Antalya Hanımlar Platformu Mihmandarlığında düzenlenmiş olan MUGEMDER "Engel Tanımayanlar Fotoğraf Yarışması" Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen “Engel Tanımayanlar Fotoğraf Yarışması" Ödül Törenine Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun Eşi Sevim Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızın Eşi Ebru Türel, Antalya Millet Vekili Mustafa KÖSE’nin eşi Ünzile Köse, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammed Özdemirci, İl Müftü Yardımcılarımız Melek Alçın ve Osman Demirel, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İdareci ve Öğretmenleri, Antalya İl Müftülüğü Kadın Aile Gençlik ve Kur’an Eğitimi Merkezi Koordinatörü Aysel UYGUN ve eğitim merkezi üyeleri, Antalya Hanımlar Platformunda yer alan STK Temsilcileri ve gönüllüleri, Yarışmaya Katılan Öğrencilerimiz ve Aileleri katıldılar. Gerçeklesen Programda İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL Dünya Engelliler Günü üzerine bir konuşma yaparak dua etti. Konuşma ve duanın akabinde derece alan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Altmışın üzerinde fotoğrafın katıldığı yarışmada her karenin ayrı değer taşıması sebebi ile Dünya Engelliler Günü Sergisi hazırlandı.