29.11.2018

İbradı İlçemize Müftülük Gençlik Merkezi Açıldı

İbradı İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası ve Gençlik Çalışmaları Kapsamında düzenlenen konferans  sonrası  Ali Himmet Berki Diyanet Gençlik Merkezinin Açılışı yapıldı.

Düzenlenen Konferansa ve açılış programına İbradı Kaymakam Vekili Muhammed Emin NASIR, İbradı İlçe Müftüsü Dr. Semih ACET, Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA, Akseki ilçe Müftüsü Sabit DOĞRU, İbrası Belediye Başkan Yardımcısı, Resmi Kuramların amirleri ve İbradı halkının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA'nın yaptığı dua ile açılışı yapılan İbradı İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezine 1882-1976 yılları arasında yaşamış olan İslam hukuku, Osmanlı hukuku ve Türk medenî hukuku alanında çalışmalar yapmış İbradı İlçesinin önemli hukukçularından ALİ HİMMET BERKÎ'nin ismi verildi.