30.11.2018

Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi Dualarla Açıldı

Muratpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Hasan Efendi Cami müştemilatında; Özer Ercivan Kur'an Kursu ve Özer Ercivan Gençlik Merkezi, kılınan Cuma namazının akabinde dualarla açıldı.

Cami görevlileri, Ahmet AYDOĞAN ve Turhan CEYLAN'ın  özverili çalışmaları, hayırsever vatandaşlarımız Hasibe TAŞCAN ve Murat ERCİVAN'ın yaptırdığı bina; İl Müftümüz  Osman ARTAN, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, Şube Müdürü Mustafa POLAT, emekli Milletvekili Hüseyin SAMANİ, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile hizmet vermeye başladı. Açılış konusmasını yapan İl Müftümüz Artan, '' Şu üç kişinin amel defteri kapanmaz; bunlardan birisi de,  insanlara faydalı eser bırakan kişidir. Emeği geçen  hocalarıma ve hayırsever vatandaşlarımıza  çok teşekkür ediyorum geride çok güzel bir eser bıraktılar'' dedi.

Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL; yediden yetmişe herkese hizmet verecek olan  Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Tören, İl Müftümüzün dua yapması, açılış  kurdelesinin kesilmesi, plaket takdimi ve yemek ikramı ile sona erdi.

Program sonunda İl Müftümüz Osman ARTAN ve beraberinde bulunanlar açılışı yapılan Özer Ercivan Kur'an Kursuda bulunan sinıfları ziyaret ettiler. Öğrencilerle sohbet eden İl Müftümüz Artan, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi.