T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Antalya Müftülüğü

22.04.2026

Vaizlerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vaizlerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya’da İl Müftülüğü koordinesinde görev yapan vaizlerin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Kepez İlçe Müftülüğü toplantı salonunda İl Müftüsü Aydın Yığman’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcıları Şeyda Emine Yılmaz, Ramazan Özgün Türkmen, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, Başkanlık Vaizi Fatih Tunç, İl Müftülüğü bünyesinde ve ilçelerde görev yapan vaizler katıldı.

Programda, vaaz hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik konular ele alınırken, sahada karşılaşılan durumlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vaizler, kendi tecrübelerini paylaşarak hizmet kalitesinin artırılmasına katkı sunacak önerilerde bulundu. Karşılıklı istişare ortamında gerçekleşen toplantı, birlik ve beraberlik vurgusuyla dikkat çekti.

Toplantı, dilek ve temennilerin ifade edilmesinin ardından sona erdi.