19.09.2024

Antalya'da Kur'an ziyafetine yoğun ilgi

2024 yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kepez Çelebi Sultan Mehmet Camii'nde  “Kur’an Ziyafeti” gerçekleştirildi.

Kepez İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, il müftü yardımcıları, merkez ilçe müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” teması çerçevesinde yaptığı açış konuşması ile başladı.

Geceye tilavetleri ile renk katan Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk ve Kur’anı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye 2. Manavgat Kızılağaç Kenan Önder Kasapoğlu Camii İmam Hatibi Eyüp Ensar Kılıç, camiyi dolduran yüzlerce vatandaşı mest etti.

Program, İl Müftüsü Yalçınkaya’nın yaptığı duanın ardından erdi.