16.09.2024

Eylül ayı "İlçe Müftüleri Toplantısı" Kepez'de Gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen "İlçe Müftüleri Toplantısı" Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz'ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü Balkan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilçe müftü vekilleri katıldı.

Başkanlığımızdan gelen talimatlar ile müftülüklerce gerçekleştirilen faaliyetlerin istişare edildiği toplantıda 2024 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları görüşüldü.

Ayrıca toplantıda yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla eğitime başlayan Kur'an kursları da

gündeme geldi.

Toplantı öneri, dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.