09.03.2022

Vekil İmam Hatip/Müezzin Kayyım Sınavı İlanı

İlçe Müftülüklerimizde İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak görev yapmakta iken ücretsiz izne ayrılan, askerlik, yurt içi ve yurt dışı görevlendirme vb. sebeplerle görevden ayrılan cami görevlilerinin yerine Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyım alımı sınavı yapılacaktır.
          Bu itibarla; Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyım kadroları için belirtilen şartlara göre yarışma sınavı ile açıktan atama yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen adayların; en geç 09.03.2022–23.03.2022 tarihleri arasında İl Müftülüğümüze Ek'te gönderilen ''Sınav Müracaat Formu'' ile şahsen başvurmaları ve sınavın yapılacağı 24.03.2022 Perşembe günü saat 08:30'da Antalya İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.