26.04.2021

HAFIZ ÖĞRENCİLER İLE İFTAR SEVİNCİ

İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL Mevlana Yatılı Hafızlık  Kız Kur'an Kursu ile  Ümran Yatılı ve Gündüzlü Hafızlık Erkek Kur’an kursunda hafızlık çalışmalarına devam eden öğrencileri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Kur'an Kurslarında iftar programlarına katılan İlçe Müftümüz;      ”Kur’an’ı ezberlemeye çalışan öğrenciler ile aynı sofrada olmaktan büyük bir huzur duyduğunu bildirerek, Ramazanlarını tebrik etti, mutlaka hafızlıklarını tamamlamaları kendilerini iyi yetiştirmelerini, bir Müslüman için hafızlığın en büyük onur olduğu hususunda öğrencilere moral ve motivasyon verdi. Cenâb-ı Hak, ilim yolunda hafızlık çalışmalarınızda zihinlerinizi açık eylesin, yar ve yardımcınız olsun”  diyerek hayır dualarda bulundu.