12.03.2021

8 MART KADINLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından salgın tedbirlerine uyularak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Müftülüğümüze bağlı Mevlana Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda İslam’da Kadın konulu program düzenlendi. Programa İlçe Vaizimiz ve ADRB Koordinatörümüz Keziban ZORLU, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrenciler katıldı. Katılımcılara çiçek ve hediyeler verildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Diyanet Kültür Merkezi’nde de “Hayırda Yarışan Kadınlar” temasıyla bir program yapıldı. Programa Muratpaşa TDV kadın kolları üyelerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve Hayri hizmetlerde bulunan kadınlar katıldılar. Programda Türkiye Diyanet Vakfı’nın yaptığı hizmetler ve çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Son olarak Antalya Mevlevihane’sinde: Muratpaşa Kadın Gençlik Kolları tarafından Gençlere yönelik Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe gençler katıldı.