27.10.2020

Peygamberimizin Örnekliğinde Çocukluk Dönemi Ahlak Eğitimi

2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu on-line konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr Huriye Martı, İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü ve ilimiz genelinde görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.Oturumun açılışını yapan İl Müftümüz Artan, Mevlid-i Nebi Haftasının hayırlı olmasını diledi. Ahlak eğitiminde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi. Bu konuda en büyük örnek peygamberimiz olmalıdır dedi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Huriye Martı Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle İslam’ın çocuğa bakışını ve Hazreti Peygamberin çocuğa yaklaşımını etraflıca gündeme alınacağını, salgın hastalıkla mücadele hususunda gereken tedbirlere riayet ederek hafta boyunca ülke genelinde ve uluslararası boyutta çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirten Başkan Yardımcısı Martı, Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle, Hazreti Peygamberin çocuğa ve çocukluğa dair çizdiği ufkun hakkıyla anlaşılması için gayret edeceklerini ifade etti.