21.07.2020

Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülen ''Vekâletle Kurban'' Kampanyasına Muratpaşa Müftülüğümüz Personeli ve Din görevlilerinden tam destek.

İlçe Müftümüz Sayın Kuddusi UYSAL; Din görevlileri ve vatandaşların katılımı ile Kapalı yol havuz başında 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu için demeç verdi.
Müftü Uysal; İlçemiz çarşı merkezinde 13 noktada ve camilerimizde açılan stantlar ile hayırsever vatandaşlarımızın kurban vekâletlerini makbuz karşılığında kabul ediyor, ihtiyaç sahibi kimselere ulaştırmaya devam ediyoruz.
''Kurban Cenâb-ı Hakka teslimiyetin en güzel örneklerinden birisidir.'' Vakfımız, 2019 Yılında vekalet yolu ile siz hayırseverlerin bağışladığı 453 bin hisse kurbanı, başta ülkemiz olmak üzere 145 ülkede 3 Milyon 764 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.
''Kurbanını Paylaş, Kardeşimle Yakınlaş'' sloganı ile bu yılda vekâletlerinizi bekliyoruz. Bağışlarınızı; İl, İlçe Müftülüğümüze gelerek, Cami ve Kur'an Kursu Hocalarımız aracılığı ile ve online olarak yapabilirsiniz. Şimdiden Alem-i İslâm'a sağlık, sıhhat ve afiyet içinde hayırlı bayramlar diliyorum'' dedi. Yapılan dua ve çeşitli ikramlar ile demeç sona erdi.