21.07.2020

“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” Ödül Töreni

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle çocuklar arasında internet üzerinden “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” sloganıyla düzenlemiş olduğu “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” sonuçları belli oldu.

İlçemizden yarışmaya katılıp dereceye giren çocuklar için Müftülüğümüz konferans salonunda Teşekkür Belgesi ve Ödül töreni düzenlendi.
Sevgili öğrencilerin Kur’an tilaveti ile başlayan törende İlçe Müftümüz Kuddusi Uysal sözlerine Efendimiz (s.a.v.) ‘in şu Hadis-i Şerifi ile başladı ‘Kalbinde hafızasında hiçbir ayet bulunmayan kimse harap olmuş bir ev gibidir.’
Kur’an ile hemhal olan yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Yapmış oldukları çalışmanın bizim için anlamı çok büyük dedi.

İlçe Müftümüz yapmış olduğu konuşma sonrasında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından yarışmaya katılan çocuklar için yollamış olduğu Teşekkür Belgesi ve Kur’an-ı Kerimleri yarışmacılara takdim ederek çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundu.