15.07.2020

Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Coşkusu
Antalya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen anma programına sıcak ve nemli havaya rağmen yoğun katılım oldu.
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminden sonra ilan edilen 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Antalya Valiliği tarafından anma programı düzenlendi.
Programa Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı hanımefendi, Antalya protokolü, İl Müftüsü Osman Artan, İl Müftü Yardımcıları Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, İlçe Müftümüz Kuddusi Uysal, Din görevlileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Oluşturulan güvenlik noktasından geçen herkesin üst araması yapıldı, sağlık ekipleri tarafından ateşleri ölçüldü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Muratpaşa Camii İmam Hatibi İrfan Keskin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Osman Artan’ın dualarıyla program devam etti.

Meydandaki etkinlik mehter takımı gösterisi, söyleşi, Müezzin Kayyım Engin Şahin’in okuduğu sela ve İl Müftülüğü Musiki Koromuzun ilahi okumasıyla son buldu.