21.05.2020

Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti

Ramazan ayında Muratpaşa Müftülüğü ve TDV Muratpaşa Şubesinden 250 Aileye 150 TL değerinde Alışveriş kartı.

Müftülüğümüz, bereket ayı Ramazan'ın gelmesi ile yardım faaliyetlerini ikiye katladı.
Türkiye Diyanet Vakfı Muratpaşa Şubesi Başkanı İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL Hocamızın destek ve teşvikleri sonucu, Din görevlilerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi 250 Aileye 150'şer TL alışveriş kartı ve başkanlığımız yayını kitaplar hediye edildi.
Umutla yolumuzu gözleyen, evden çıkamayan yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelerimize; Fitre, Zekat ve Bağışlarınızı güvenle ulaştırıyor, ihtiyaçlarını karşılıyor, kapılarını çalıyor gıda paketi, alışveriş kartı ulaştırıyor, yüzlerindeki mutluluğa şahitlik ediyoruz.
Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti #BeklenenSensin
#HayırlıRAMAZANLAR #HaydiPAYLAŞ