15.03.2020

Ecdadın İzinde Yivli Minare Cami Sabah Namazı Buluşmaları

Her pazar, Sabahın en bereketli zaman diliminde, Yivli Minare Camisinde sabah namazında buluşuyoruz. Namaz, tesbihat, Kur'an ziyafeti, sohbet ve dua ile taçlanan bir buluşmayı daha icra ettik.
Bu haftanın konukları;  Kur’an-ı Kerimi güzel okuma Dünya 3.sü Muhammed Said Sezer ve İlahiyatçı İsmail Manca hocalarımız idi.

Namaz öncesi Yivli Minare Cami İmam Hatibi Abdulkadir Aktürk Fetih Suresini okudu. Hafız Sezer sabah namazını kıldırıp tesbihat yaptı ve güzel kıraati ile Kur’an ziyafeti sundu.

Kendine has yorumu ve hoş sohbeti ile İsmail Manca; Kur’an ve sünnet ışığında, ‘Namaz kılan mümin nasıl olmalıdır’ konulu sohbet icra etti.

Sabah namazı buluşması, Karatay Medresesi ve Mevlevihane’de yapılan çay-simit ikramı ile sona erdi.