06.03.2024

Aile İçinde Çocuklarla İletişim Semineri Düzenlendi.

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrenci velilerine yönelik “Aile İçinde Çocuklarla İletişim” konulu seminer düzenlendi. Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sami Mencet katıldı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftümüz İshak Göksel’in açılış konuşması ile başladı. "Çocuklu ev cennet bahçesidir" sözü ile sunumuna başlayan Öğretim üyesi Doç. Dr. Mencet, dijitalleşme ve sosyal medyanın yaygınlaşması ile iletişimin daha önemli hale geldiği, sağlıklı bir iletisim kurmanın, çocuklarımızın başarısında ve kazanımın da, çok etkili olacağı şeklinde ki sunumunu örnekleriyle ve soru cevap şeklinde gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu seminer sonrasında katılımcılar, memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.