29.01.2024

Etkili İletişim Konferansı Düzenlendi

İlçemiz Müftülüğü Konferans salonunda, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize yönelik “Etkili İletişim Konferansı" düzenlendi. Kepez ve Döşemealtı İlçe Müftülerinin de katıldığı konferans, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçemiz Müftüsü İshak Göksel’in açılış konuşması ile başladı.

Yunus Emre’nin, “Söz ola kese savaşı; Söz ola kestire başı” dizeleriyle sunumuna başlayan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Mustafa Sami Mencet, Din Hizmetinin tebliğ ve temsilinde, iletişimin temel yapı taşlardan biri olduğunu vurgulayarak, dijitalleşme ve sosyal medya kullanımının da giderek yayılması ve artması ile birlikte, etkili iletişim kurmanın da daha önemli hale geldiğini belirterek, konu ile ilgili detaylı sunum gerçekleştirdi. Ardından plaket takdimi ile program sona ermiştir.