05.12.2022

Duralı Saraç Kur'an Kursunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Müftülüğümüze bağlı yetişkin görme engelli Duralı Saraç Kur'an Kursunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine YILMAZ , Muratpaşa Müftü vekillimiz Veli TEPE, Altı Nokta Görme Engelliler Dernek Başkanı Rahim İzgi, Seyhan ilçe Müftülüğü Görme engeller eğitimcisi Bekir Şen, Adıyaman il Müftülüğü Abdullah İbni Mektum görme Engelliler eğitmeni Ümit Şahin, Kurs öğrencileri ve veliler katıldı

İl Müftü yardımcısı Şeyda Emine YILMAZ : “Engelli kardeşlerimiz engelleri bir bir aşarak bizlere ders veriyorlar. Vücudun engeli önemli değildir yeter ki gönüllerde engel olmasın. Rabbim gönüllerdeki engelleri kaldırmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından , Kur’an-ı Kerim tilaveti, hadis ve şiir okumalarının gerçekleştirildiği programda Adıyaman-Abdullah İbni Mektum Kur’an kursu Öğreticisi Ümit Şahin, ezgi dinletisi; Çukurova-Hacı Kalender Cami Müezzin Kayyımı Bekir Şen ise konuşma yaptı.

Programdan sonra katılımcılara ikramlarda bulunuldu.