02.12.2022

4-6 Yaş Kuran Kursu Ve Gençlik Merkezi Açılış Programı Düzenlendi

Muratpaşa Müftülüğü tarafından Abdullah TOKUÇ 4-6 yaş Kur’an Kursu ve gençlik merkezi için açılış programı düzenlendi.

Açılış törenine Muratpaşa Kaymakamı Sayın Dr. Orhan BURHAN, İl Müftü Vekili Selim YAZICI, İl Müftü yardımcısı Şeyda Emine YILMAZ, Muratpaşa İlçe Müftümüz İshak GÖKSEL, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Hayırsever İş İnsanı Abdullah TOKUÇ, veliler ve öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftülüğümüz memuru Muzaffer ATAÇ’ın sunumunu yaptığı programda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz İshak GÖKSEL, “Yavrularımıza Allah, Peygamber, din, devlet, Millet, bayrak, Anne ve baba sevgisi başta olmak üzere değerler eğitimi verilmektedir. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) çocukların 7 yaşına geldiğinde onlara namazın emredilmesini bizlere tavsiye eder. 7 yaşına geldiğinde bu tavsiyelere uymak için 7 yaş öncesindeki çocuklarımıza bu bilgilerin aktarılmış olması ayrı bir önem arz eder” dedi. Başta hayırseverimiz Abdullah TOKUÇ olmak üzere hocalarımıza maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl müftü vekil Selim YAZICI, “Akademik başarının yanında devletine milletine, atasına, ecdadına bağlı, bayrağına saygılı toplum olması lazım. Bu çocuklarımızın yarınları güzel geçirmeleri için bizim üzerimize düşen her şeyi yapmak zorundayız. Yavrularımızın kalplerine, gönüllerine dokunabilirsek yarınlarda onların sayesinde bambaşka olacağız” dedi.

Kepez İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZÜN açılış duasından sonra Kaymakam sayın Dr.Orhan BURHAN ile birlikte protokol açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrası katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.