22.09.2022

İlçe Müftümüz İshak GÖKSEL Hz. Hatice ve Mevlana Proje Hafızlık Kuran Kurslarını Ziyaret Etti.

İlçemizde Antalya Anadolu İHL bünyesinde bulunan Hz. Hatice Kur’an Kursu ve mevlan yatılı hafızlık Kur'an Kursunda Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi MEB ve Müftülüğümüz işbirliği ile başlatılan hafızlık projesi kapsamında, kız öğrenciler yatılı ortamda hem hafızlık yapıyor hem de eğitim öğretimini aksatmadan okuluna devam ediyor. Başarılı bir şekilde devam eden Kurslarımızda Eylül ayında yapılan hafızlık sınavında Hz. Hatice Kur’an Kursumuzda 10 Öğrencimizden 9 u Mevlana yatılı hafızlık Kur’an Kursumuzda ise 7 öğrencimizden 7 si de başarılı oldu. İlçe müftümüz İshak GÖKSEL kurslarımızı ziyaret ederek büyük bir özveri ile görev yapan görevlilerimizi ve hafızlarımızı tebrik etti.