07.10.2021

VEFAT EDEN ÖĞRETİCİMİZ İÇİN KUR’AN ZİYAFETİ VE DUA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesi ile Muratpaşa Müftülüğü Arvallı Cami Kur’an Kursunda bundan bir süre önce malum hastalıktan vefat eden Kur’an Kursu Öğreticimiz Fadime Altunayak EKSİK için Müftülükçe Kur’an’ı Kerim ve Dua Programı düzenlendi.

Düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve dua programına ilçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, Muratpaşa ilçe vaizleri Ahmet YÖNDEM, Keziban ZORLU Murakıp Rahime ÖZDEM kuran kursu öğreticilerimiz bölge ve çevreden Kursiyerlerimiz ile vatandaşlarımız katılarak merhum görevlimiz hayırla yad edildi. İlçe Müftümüz Haftanın önemi ve merhume hocamızın hizmetleri ile ilgili bir selamlama konuşması yaptı. Program sonu katılanlara ikramlarda bulunuldu. Merhume hocamıza Rabbimizden rahmet niyaz ediyor, emeği geçen hocalarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.