07.10.2021

MERHUM HAFIZ OSMAN OĞUZCAN İÇİN KUR’AN ZİYAFETİ VE DUA PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesi ile Muratpaşa Müftülüğü Bağsaray Camiinde bundan bir süre önce malum hastalıktan vefat eden Cami İmam Hatibi Hafız Osman OĞUZCAN için Müftülükçe ve Mahalle halkının destekleri ile Kur’an’ı Kerim ve Dua Programı düzenlendi.

Düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve dua programına ilçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, Muratpaşa ilçe vaizleri Ahmet YÖNDEM, Siyasi Partilerin temsilcileri, Güzelbağ, Güzeloba, Şirinyalı ve Çağlayan bölgesindeki Cami görevlilerimiz ile bölge ve çevreden çok sayıda vatandaşımız katılarak din görevlilerimizin Kur'anı kerim ve dualarıyla merhum görevlimiz hayırla yâd edildi.

Ayrıca merhum görevlimizin eş ve çocukları da programa katılarak İlçe Müftülüğüne şükranlarını dile getirdiler. İlçe Müftümüz haftanın önemi ve merhum hocamızın hizmetleri ile ilgili bir selamlama konuşması yaptılar. Vaiz Ahmet Yöndem de duada bulundular. Program sonu katılanlara ikramlarda bulunuldu. Merhume hocamıza Rabbimizden rahmet niyaz ediyor, emeği geçen hocalarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz