14.07.2021

ÖĞRENCİLERİMİZ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de Cami ve Kur'an Kurslarımızda Şehitler ve Gazileri anma programları düzenlendi.

İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, müftülüğümüze bağlı Cemile Durmaz Kur'an Kursu ve Konuksever Camisinde düzenlenen Şehitlerimizi anma etkinliklerine katıldı.  Öğrencilere vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik ve de Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü̈ FETÖ ile ilgili konuşma yaptı Bundan beş yıl önce yapılan hain darbe girişimini iyi anlamamız lazım. Bu kimseler nasıl oldu da kendi milletine silah doğrultup, tank ile uçak ile saldırabildi. Bu ihanete dur diyebilmek için, Vatan için, bayrak için hayatının baharında 251 can şehit oldu.  Onlar bir bedel ödedi.  Bize düşen ilk görev şehitlerimizin aziz emanetlerine sahip çıkmaktır. İkinci vazifemiz ise dinimizi doğru ve güvenilir kaynaktan öğrenmektir. Nasıl ki altını sarraftan alıyoruz, dini bilgileri de doğru kaynaklardan öğrenmeliyiz. Siz sevgili öğrencilere ve programları hazırlayan Din Gönüllüsü Hocalarıma şükranlarımı sunuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.