03.07.2024

Koruyu Aile Paneli Gerçekleştirilidi.

İlçemiz Müftülüğü Konferans Salonunda, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla, korunma ihtiyacı olan çocuklar konusuna dikkat çekmek, bu konudaki vicdani sorumluluğu hatırlatmak ve onların aile ortamında büyümelerine katkı sağlamak amacıyla "Bir Yetime Aile Olmak" konulu koruyucu aile paneli düzenlendi.

İlçe Müftümüz İshak Göksel'in moderatörlüğünü yaptığı panele, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, ADRB İl Koordinatörü Ayhan Köse, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikologları Tuba Korkmaz ile Merve Uyar panelist olarak katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Müftü Göksel, Kur'an-ı Kerim'de yetimler konusunu içeren bazı ayetleri hatırlatarak yetimlerin, kimsesizlerin, himaye edilmesinin ve gözetilmesinin önemine dikkat çekti.

Panelistlerin sunumları sonrasında bir koruyucu ailenin tecrübe ve duygu paylaşımı ile program tamamlanmıştır.