24.05.2024

Elif 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzca Yıl Sonu Programı Düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Elif Kur’an Kursu tarafından, eğitim-öğretim döneminin sonuna yaklaşılması nedeniyle, 4-6 yaş öğrencilerine yönelik yılsonu programı düzenlendi. İlçemiz Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, 4-6 yaş öğrencilerimizin yakınları da yoğun bir katılım göstererek, minik yüreklerin heyecanına ortak oldular.

Minik öğrencimizin okuduğu Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan program, Şube Müdürümüz Muhammet Sami Aslancan’ın, 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemi ile ilgili açılış konuşması, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendiklerini sergilemeleri ve her sınıfın ayrı ayrı ront gösterileri sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlanmıştır.

Program vesilesiyle, özveriyle gayret gösteren Kur’an kursu Öğreticilerimize, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.