29.05.2024

Abdullah Tokuç 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzca Yıl Sonu Kapanış Programı Düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Abdullah Tokuç Kur’an Kursu tarafından, bir eğitim-öğretim döneminin daha sonuna gelinmesi ve ikinci mezunlarının verilmesinin mutluluğuyla, 4-6 yaş öğrencilerine yönelik yılsonu kapanış programı düzenlendi.

İlçemiz Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, 4-6 yaş öğrencilerimizin yakınları da yoğun bir katılım göstererek, minik yüreklerin sevinçlerine ortak oldular.

Minik öğrencilerimizin okuduğu Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan program, Abdullah Tokuç Kur'an Kursu Yöneticisi Hatice Ayyıldız'ın selamlama konuşması, ardından "Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğretendir" hadisi şerifi ile sözlerine başlayan ve devamında "Kur'an her nereye inerse, hangi gönle girerse oranın mükerrem olacağını, 4-6 yaş Kur'an kurslarımızın da çok önemli ve anlamlı bir görevi ifa ettiğini ve vatandaşlarımız nezdinde büyük bir teveccüh gördüğü şeklindeki ifadeleri ile Müftülüğümüz Şube Müdürü Muhammed Sami Aslancan'ın kısa konuşması, 4-6 yaş öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendiklerini sergilemeleri ve her sınıfın ayrı ayrı rond gösterileri ve hatıra fotoğrafı ile tamamlanmıştır.

Program vesilesiyle, özveriyle gayret gösteren Kur’an kursu Öğreticilerimize, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.